Panther Creek High School

ACT Bell Schedule – February 20, 2019



For all 11th graders:

| First Bell | 7:18 |
|----------------|---|
| ACT | 7:25 – 12:30 (5 hours 5 minutes) |
| SMART Lunch | 12:30 – 1:25 (55 minutes) 12:30 – Off-campus lunch & Modulars released 12:33 – All others released 1:01 – Midpoint bell |
| Period 4 | 1:25 – 2:18 (53 minutes) *Announcements |

For all 9th, 10th, and 12th graders (Silent Bell Schedule):

| First Bell | 7:18 |
|----------------|--|
| Period 1 | 7:25 – 9:02 (1 hour 37 minutes) |
| Period 2 | 9:08 – 10:46 (1 hour 38 minutes) |
| Period 3 | 10:52 – 12:30 (1 hour 38 minutes) |
| SMART Lunch | 12:30 – 1:25 (55 minutes) 12:30 – Off-campus lunch & Modulars released 12:33 – All others released 1:01 – Midpoint bell |
| Period 4 | 1:25 – 2:18 (53 minutes) *Announcements |